Steag pentru catarg BANNER

Personalizam steag publicitar tip banner, de dimensiuni mari, in format dreptunghiular. Avantajul acestui steag consta in faptul ca ofera cea mai mare suprafata de expunere, cu vizibilitate buna, indiferent de conditiile de vant. Prinderea steagului de catarg se face cu tiv in partea de sus si carabine pe laterala. Printurile realizate de noi prin sublimare, pe poliester 115 gr/mp asigura culori vii si o durabilitate ridicata chiar in conditii de vreme dificila.

steag catarg

Steag pentru catarg BANNER

Alege inaltimea catargului potrivită proiectului tău, apoi, în funcţie de locul în care vor fi expuse, alege dimensiunea steagurilor. Din experienta noastra, inaltimile de catarge frecvent utilizate sunt cele de 8 si 10m, dar si celelalte dimensiuni disponibile prezinta o varianta adecvata in functie de necesitatea si optiunea clientului. Printul steagului poate fi realizat pe una(cu vizibilitate in oglinda pe partea neprintata) sau pe ambele fete.
Specificatii
  • material: poliester 115 gr/mp, rezistent la actiunea vantului, imprimabil, usor pentru a flutura la cea mai mica adiere a vantului
  • print pe una sau pe ambele fete. Materialul poate fi personalizat pe o fata cu vizibilitate pe verso in oglinda, sau fata/verso, cu 2 materiale opace cusute spate in spate.
  • printul este realizat direct, prin sublimare, pe poliester 100%, cu o greutate de 115g/mp, cu protectie UV.
  • finisaje incluse (carabine pentru prinderea steagului de catarg si tiv in partea superioara pentru a fi introdus pe bratul catargului)
  • dimensiuni standard sau dimensiuni pe baza de comanda
Finisaje
Pentru catargul tip Banner, steagul este prevazut cu carabine pe laterala pentru a putea fi ancorat de catarg si cu tiv in partea superioara. Carabinele sunt pozitionate pe partea laterala ce vine la catarg. Ultima carabina este pozitionata in jos pentru a putea agata de ea greutatea cu inel. Steagul este prevazut cu intaritura la partrea unde sunt pozitionate carabinele. steag catarg
Dimensiuni
Steagurile pot fi confectionate in dimensiuni standard sau in dimensiuni personalizate. Prezentam mai jos dimensiunile recomandate pentru catargele banner. steag catarg
Dimensiuni steag pentru catarg BANNER
Inaltime catarg Material steag Dimensiuni standard
6m poliester 115 gr/mp 100 x 300 cm
7m poliester 115 gr/mp 120 x 350 cm
8m poliester 115 gr/mp 120 x 400 cm
9m poliester 115 gr/mp 150 x 450 cm
10m poliester 115 gr/mp 150 x 500 cm
11m poliester 115 gr/mp 150 x 550 cm
12m poliester 115 gr/mp 150 x 600 cm
* Dimensiuni recomandate. Alte dimensiuni pe baza de comanda.
Catarge steaguri tip BANNER Pentru o utilizare cat mai indelungata a steagului, va rugam sa cititi instructiunile de intretinere/montaj a catargelor tip windtracker.
Tel comenzi: 0720.433.433
sau
Trimite mesaj