Steaguri printate pe o singura fata sau pe ambele fete

Ce tip de steag sa alegi?

In functie de scopul utilizarii steagului comandat, decizia de a printa pe o singura fata sau pe ambele fete conteaza pentru durata de viata si calitatea steagului comandat.

Descriem in cateva cuvinte diferentele dintre printarea pe o singura fata sau pe ambele fete ale unui steag.

Citirea unui steag printat pe o singura fata:

printare steaguri

Daca steagul este printat pe o singura fata, datorita calitatii materialului(poliester), imaginea imprimata va fi vizibila si pe cealalta parte a steagului insa imaginea va fi "intoarsa".

Vizibilitatea pe fata neprintata va fi in functie de grosimea materialului ales. Steagurile printate pe o singura parte sunt cele mai eficiente, atat ca pret cat si datorita faptului ca sunt mai usoare si "zboara in vant" mult mai usor.

Durata de viata a unui steag printat pe o singura fata depinde de tipul de material ales cat si de conditiile climaterice din zona unde va fi expus.

Citirea unui steag printat pe ambele fete:

printare steaguri

Steagurile printate pe ambele fete sunt creeate prin coaserea a doua steaguri separate, rezultand un singur steag. Intre cele doua fete cusute este introdus un strat din alt material pentru a preveni vizualizarea unei fete printate in cealalta in conditii de luminozitate mare.

Avantajul steagurilor printate pe ambele parti este acela ca ambele parti vor fi citite corect.

Dezavantajul este acela ca este mult mai greu(datorita celor 3 straturi cusute impreuna) si are nevoie de mai mult vant pentru miscare.

Tel comenzi: 0720.433.433
sau
Trimite mesaj